Locatie

Bereikbaarheid: centraal in de Randstad

Het Dutch Innovation Park ligt in het hart van de Randstad aan de A12 bij Zoetermeer. Op korte afstand omringd door Rotterdam, Delft, Leiden en Den Haag, en grenzend aan Bleizo West. Met de auto is het Park uitstekend bereikbaar evenals met het openbaar vervoer. Via het direct aan het Park gelegen NS-station Lansingerland-Zoetermeer met busterminals en RandstadRail (lijn 4). De uitgang Noordzijde van het station leidt via bewegwijzering naar het Park. Met de 700 gratis parkeerplaatsen biedt dit verkeersknooppunt optimale overstapmogelijkheden. 

Het is mogelijk om een vergaderruimte te huren in het Dutch Innovation Park. In de Dutch Innovation Factory kan je drie zalen reserveren: het Auditorium, het Innovatielab en de Pentesthub. Bij de Dutch Tech Campus kun je vijf zalen reserveren: Conferenceroom 1, Conferenceroom 2 en vergaderruimte + pantry, Podium zaal en Grote zaal bij Overload Worldwide. Bekijk alle vergaderopties hier.

Lokaal ben je extra mobiel dankzij de deelmobiliteit in het Dutch Innovation Park. Pak een HTM-deelfiets op station Lansingerland-Zoetermeer om snel op je plek van bestemming te komen.

Het Dutch Innovation Park is nog volop in ontwikkeling. De komende jaren wordt er geïnvesteerd aan een bruisend innovatiepark, als verbinder tussen stad en station. Vergroenen en de ontwikkeling naar een duurzaam en energieneutraal bedrijventerrein: in de toekomst zal de Werner von Siemensstraat een innovatieboulevard zijn met ruimte voor interactie, innovatie, autonoom vervoer en duurzame en gedeelde mobiliteit. Het wordt het middelpunt van een levendig ecosysteem dat ontmoeting en samenwerking bevordert. Meer informatie? Neem contact op. 

Zoetermeer ICT-stad


Met 125.000 inwoners is Zoetermeer – na Rotterdam en Den Haag – de derde stad van Zuid-Holland. Niet voor niets noemt men Zoetermeer “ICT-stad”; met ruim 4.000 IT-banen heeft Zoetermeer het hoogste percentage IT-werkgelegenheid in de regio Haaglanden. 1 op de 16 banen in Zoetermeer is een IT-baan. Het aanbod aan hoogopgeleide IT’ers is hier dan ook enorm. 

Lees meer over wat Zoetermeer als stad te bieden heeft op zoetermeerisdeplek.nl.

Ontspannen woonstad


Over één ding zijn Zoetermeerders het meer dan eens: “Het is lekker leven in deze moderne stad.” Bezoekers uit de hele regio komen shoppen in het Stadshart met internationale winkelketens en tal van restaurants en cafés. De historische winkelstraat Dorpsstraat trekt haar publiek met verschillende speciaalzaken. De stad heeft veel vrije tijd- en sportvoorzieningen. In Zoetermeer woon je in een moderne groene stad midden in de Randstad met op een steenworp afstand steden als Den Haag en Rotterdam.