Home

Verbindt en biedt kansen!

Het Dutch Innovation Park is de plek in de Randstad waar digitale vernieuwers zich inzetten voor de maatschappij. Deze business driven regiocampus in Zuid-Holland stimuleert en faciliteert ontmoeten, open innoveren en een leven lang ontwikkelen.

Nieuws

Overzicht
Burgemeester Bezuijen bezoekt communitylid Aumatics
Burgemeester Bezuijen bezoekt communitylid Aumatics 27 november 2023 Dutch Innovation Community, Dutch Innovation Park

Onlangs bezocht Burgemeester Michel Bezuijen Aumatics. Zij zijn sinds 2022 weer gevestigd in Zoetermeer. Aumatics is lid van de Dutch Innovation Community. De verbindende factor in het Dutch Innovation Park waar kennis delen, open innoveren, ontmoeten en creëren centraal staat.

De brug tussen Rijkswaterstaat en de studenten
De brug tussen Rijkswaterstaat en de studenten 20 november 2023 Dutch Innovation Community, Onderwijs

Studenten van de differentiatie Innovative Development zijn in de Dutch Innovation Factory druk bezig voor Rijkswaterstaat. Zij bedenken creatieve oplossingen voor het vraagstuk over het verlichtingsregime.

Het Dutch Innovation Park valt niet langer te negeren
Het Dutch Innovation Park valt niet langer te negeren 13 november 2023 Dutch Innovation Park

Zowel fysiek als online kun je het Dutch Innovation Park niet meer over het hoofd zien. Onlangs is de bewegwijzering naar de innovatiecampus vernieuwd. Of je nou met de bus, trein, auto of fiets komt, de nieuwe borden leiden je naar de juiste plek. En ook online wordt het Dutch Innovation Park steeds beter gevonden. Voor het laatste nieuws en de up-to-date evenementenagenda kijk je op onze vernieuwde website: www.dutchinnovationpark.nl.

Welkom Unicoz bij de Dutch Innovation Community
Welkom Unicoz bij de Dutch Innovation Community 9 november 2023 Dutch Innovation Community

Onlangs is Unicoz lid geworden van de Dutch Innovation Community. Van harte welkom! Momenteel vallen 23 scholen voor basisonderwijs, één school voor speciaal basisonderwijs en één VO-school met twee locaties, onder de verantwoordelijkheid van het bestuur van de stichting. Carel Laenen (Voorzitten College van Bestuur Unicoz) aan het woord over de samenwerking met het Dutch Innovation Park en de Dutch Innovation Community.

Aan de slag na de opleiding Innovative Development
Aan de slag na de opleiding Innovative Development 3 november 2023 Onderwijs

Het is natuurlijk hartstikke spannend: na de middelbare school een vervolgopleiding kiezen. Hoe weet je zeker dat zo’n opleiding bij je past? En kun je na al die uren studeren ook snel een leuke baan vinden? Volgens de HBO Monitor 2022 wel, maar geldt dat ook voor de differentiatie Innovative Development van de opleiding HBO-ICT? We spraken erover met eerstejaarsstudent Amber Koens en met Joris van den Burgh, die in 2022 is afgestudeerd en nu als developer bij TimeEdit werkt.

Burgemeester Michel Bezuijen op bedrijfsbezoek bij Bourgonje
Burgemeester Michel Bezuijen op bedrijfsbezoek bij Bourgonje 3 november 2023 Dutch Innovation Park

Burgemeester Michel Bezuijen bracht onlangs een officieel bedrijfsbezoek aan Bourgonje, een toonaangevend bedrijf met een rijke geschiedenis. Tijdens zijn bezoek werd hij ontvangen door de oprichter en eigenaar van het bedrijf, Fred Bourgonje, wiens ondernemersverhaal een bron van inspiratie is.

Agenda

Overzicht
12
De Haagse ICT Carrièredag Locatie: Stadion ADO Den Haag Vanaf: 11:30 tot: 17:00

Op 12 december organiseert de Dutch Innovation Community samen met De Haagse Hogeschool de De Haagse ICT Carrièredag voor meer dan 1000 HBO-ICT-studenten! Op een toplocatie, namelijk in het stadion van ADO Den Haag. Bedrijven maken kennis met HBO-ICT-studenten die stageplekken, toekomstige bane

13
Lancering winteruitgave INTO Business Locatie: Werner von Siemensstraat 1 (TBrasserie) Vanaf: 17:00 tot: 19:30

Beste ondernemer, Hierbij nodigen we je, mede namens Gemeente Zoetermeer, van harte uit voor de lancering van de winteruitgave van INTO business Zoetermeer. De laatste bijeenkomst van het jaar vindt plaats bij de TBrasserie in het Dutch Innovation Park. Rond 18.00 uur is de presentatie van het ma

Kennis delen, samenwerken, open innoveren, ontmoeten en creëren; dat is waar de Dutch Innovation Community voor staat. De Dutch Innovation Community is de verbindende factor binnen het Dutch Innovation Park. Inmiddels werken meer dan 75 bedrijven en instellingen van binnen en buiten Zoetermeer in de community samen aan toegepaste innovaties op het gebied van cybersecurity, big data, smart mobility en eHealth & care.