Home

Verbindt en biedt kansen!

Het Dutch Innovation Park is de plek in de Randstad waar digitale vernieuwers zich inzetten voor de maatschappij. Deze business driven regiocampus in Zuid-Holland stimuleert en faciliteert ontmoeten, open innoveren en een leven lang ontwikkelen.

Nieuws

Overzicht
Maak meer impact door beter te leren pitchen, presenteren en spreken
Maak meer impact door beter te leren pitchen, presenteren en spreken 11 juni 2024 Onderwijs

Snel stappen maken met een krachtige pitch of een overtuigende presentatie? Jouw verhaal of kernboodschap glashelder krijgen? Vorige week donderdag 6 juni gaf Patrick van Gils van TOPpresentaties een workshop ‘Beter leren pitchen, presenteren en spreken’ aan alle studenten in het Dutch Innovation Park.

Innovatieve AI-toepassingen in het onderwijs
Innovatieve AI-toepassingen in het onderwijs 11 juni 2024 Onderwijs

Tijdens de Hackatonweek van mboRijnland gaf Dr. Hani Alers, onderzoeker van het lectoraat Data Science en docent van De Haagse Hogeschool, een insprerende sessie over het gebruik van ChatGPT aan mbo-studenten en docenten.

Netwerken, samenwerken en content creëren
Netwerken, samenwerken en content creëren 4 juni 2024 Community, Evenementen

Netwerk Zoetermeer, de MKB Digiwerkplaats en de Dutch Innovation Community slaan de handen ineen en organiseren een geslaagde netwerkbijeenkomst op 29 mei in de Dutch Innovation Factory. Zo’n 60 gasten leren hoe je inspirerende high-level content voor je bedrijf kunt creëren met ChatGPT van woordentovenaar Susan Wind.

Politieke aandacht voor het Dutch Innovation Park
Politieke aandacht voor het Dutch Innovation Park 4 juni 2024 Dutch Innovation Park

Voor de campagne 'Europa voor Europa' leidt wethouder Ingeborg ter Laak de minister van werkgelegenheid rond tijdens drie bedrijfsbezoeken op de campus.

Een kijkje in de keuken tijdens het havo bèta programma AI
Een kijkje in de keuken tijdens het havo bèta programma AI 27 mei 2024 Onderwijs

Havo 4 leerlingen met een N-profiel krijgen vier woensdagmiddagen les van docenten Applied Data Science & Artificial Intelligence (ADS&AI) tijdens het landelijke havo bèta programma om kennis te maken een specifiek vakgebied. Tijdens deze lessen leren de havisten meer over de onderwerpen data science, artificial intelligence en programmeren in Python.

AI-studenten strijden om de winst tijdens de Self Driving Challenge
AI-studenten strijden om de winst tijdens de Self Driving Challenge 23 mei 2024 Onderwijs

Vijf Applied Data Science & Artificial Intelligence-studenten van De Haagse Hogeschool in het Dutch Innovation Park gaan de strijd aan tegen vier andere teams tijdens de Self Driving Challenge. Busse, Johan, Jasper, Julia en Tim werken een semester lang met veel enthousiasme en doorzettingsvermogen aan hun zelfrijdende kart om op 14 juni, tijdens de finale op het RDW-testcentrum in Lelystad, de winst binnen te slepen.

Agenda

Overzicht
3
MKB Digiwerkplaats: geen cybercriminelen geen kans Locatie: Online Vanaf: 09:00 tot: 09:00

Als ondernemer wil je er zeker van zijn dat jouw organisatie beschermd is tegen online criminelen. Laat studenten gedurende vier weken jouw organisatie onderzoeken op het gebied van cybersecurity. Profiteer van hun frisse blik en praktische oplossingen! De studenten gaan aan de slag met jouw speci

19
MKB Digiwerkplaats: marketingchallenge 2024 Locatie: Dutch Innovation Factory Vanaf: 10:00 tot: 15:00

Een unieke kans om je online marketing naar een hoger niveau te tillen. De uitdagingStudenten van de opleiding Commerciële Economie gaan de uitdaging aan om 15 mkb-ondernemers te adviseren over hun online marketingstrategie. In twee intensieve dagen analyseren ze de huidige online marketing, iden

21
Grote Expo in de Dutch Innovation Factory Locatie: Dutch Innovation Factory Vanaf: 13:00 tot: 16:00

IT-studenten presenteren op vrijdag 21 juni (13.00 tot 16.00) tijdens de Expo in de Dutch Innovation Factory in het Dutch Innovation Park hun innovatieve projecten en games, waaraan zij het afgelopen semester hard hebben gewerkt. Meerdere studierichtingen van de opleiding HBO-ICT en de studenten

1
De Haagse ICT Carrièredag 2024 Locatie: Stadion ADO Den Haag

Save the date! Op 1 oktober vindt de Haagse ICT Carrièredag weer plaats. Binnenkort start de inschrijving en ontvang je verdere details. Eind december 2023 organiseerden we de eerste editie van de Haagse ICT Carrièredag. Het werd een geweldig succes voor zowel bedrijven als studenten. Daarom org

Kennis delen, samenwerken, open innoveren, ontmoeten en creëren; dat is waar de Dutch Innovation Community voor staat. De Dutch Innovation Community is de verbindende factor binnen het Dutch Innovation Park. Inmiddels werken meer dan 75 bedrijven en instellingen van binnen en buiten Zoetermeer in de community samen aan toegepaste innovaties op het gebied van cybersecurity, big data, smart mobility en eHealth & care.