Home

Verbindt en biedt kansen

Het Dutch Innovation Park is de plek in de Randstad waar digitale vernieuwers zich inzetten voor de maatschappij. Deze business driven regiocampus in Zuid-Holland stimuleert en faciliteert ontmoeten, open innoveren en een leven lang ontwikkelen.

Nieuws

Overzicht
Nieuw lid Dutch Innovation Community: Working Spirit Dutch Innovation Community

Martijn van der Zwan (Head of Technology Working Spirit) vertelt over de organisatie en waarom zij lid zijn geworden van de Dutch Innovation Community. 

Gratis HTM Fiets voor het Dutch Innovation Park Dutch Innovation Park, onderwijs

Wie werkt of studeert in het Dutch Innovation Park kan vanaf vandaag, maandag 19 september, een jaar lang gebruikmaken van een HTM Fiets in Zoetermeer. Na aanmelding zijn er dagelijks twee gratis ritten van 30 minuten beschikbaar voor ‘the last mile’ tussen station Lansingerland-Zoetermeer en de Dutch Innovation Factory.

“Data is het nieuwe goud” Dutch Innovation Community

De Dutch Innovation Community heeft een nieuw lid: Rijkswaterstaat Smart Mobility. Arthur Maring (oprichter Smart Mobility Innovation Hub) is erg enthousiast over de community in het Dutch Innovation Park. Waar werkt Rijkswaterstaat Smart Mobility aan? En waarom past Rijkswaterstaat Smart Mobility bij de community?

Verdubbeling aantal nieuwe studenten in Zoetermeer Onderwijs

Zoetermeer is voor zo’n 180 eerstejaars hbo-studenten de plek om te studeren. Vrijdag 2 september sloten zij hun introductieweek aan De Haagse Hogeschool in het Dutch Innovation Park af met een bezoek aan de Raadzaal in het stadhuis waar zij door burgemeester Michel Bezuijen en wethouder Marijke van der Meer (onderwijs) werden verwelkomd. 

Het Dutch Innovation Park: mbo- en hbo-campus voorziet onze regio van nieuw IT-talent Dutch Innovation Park

De Dutch Innovation Factory in het Dutch Innovation Park staat centraal bij het werkbezoek van Willy de Zoete van de Provincie Zuid-Holland. Op deze mbo- en hbo-campus komen zo’n 800 IT-studenten en 25 ICT-bedrijven samen in een innovatief ecosysteem om te werken aan innovaties op het gebied van cybersecurity, smart mobility, eHealth en big data.

Nieuwe hbo-bachelor Applied Data Science & AI officieel van start in het Dutch Innovation Park Onderwijs

Ruim 50 studenten zijn dinsdag 30 augustus in de Dutch Innovation Factory begonnen aan een nieuwe, veelbelovende studie: Applied Data Science & Artificial Intelligence aan De Haagse Hogeschool. Na drie jaar van voorbereiding gaf wethouder Jan Iedema (Innovatie) en de eerste aanmelder voor deze studie tijdens een feestelijke bijeenkomst het officiële startsein.