Home

Verbindt en biedt kansen!

Het Dutch Innovation Park is de plek in de Randstad waar digitale vernieuwers zich inzetten voor de maatschappij. Deze business driven regiocampus in Zuid-Holland stimuleert en faciliteert ontmoeten, open innoveren en een leven lang ontwikkelen.

Nieuws

Overzicht
Onderwijs, bedrijfsleven en overheid gaan de strijd aan met personeelstekort in de IT
Onderwijs, bedrijfsleven en overheid gaan de strijd aan met personeelstekort in de IT 7 december 2022 Evenementen

Het aantal openstaande IT-vacatures in Zuid-Holland is groot. De maatschappij digitaliseert in een enorm tempo en bedrijven, (onderwijs)instellingen en overheden staan te springen om personeel met IT- vaardigheden. Op 6 december ondertekenden 22 partners en 16 scholingstrajecten het vernieuwde WE-IT-programma in het Dutch Innovation Park. WE-IT 2.0 heeft het doel om werkenden, werkzoekenden en studenten om- en bij te scholen naar banen in de IT. Op naar 3.000 extra ICT´ers!

100 leerlingen Oranje Nassau College bezoeken Dutch Innovation Park
100 leerlingen Oranje Nassau College bezoeken Dutch Innovation Park 6 december 2022 Onderwijs

Afgelopen vrijdag was het een drukte van belang in het Dutch Innovation Park. Maar liefst vier klassen (richting Technasium) kwamen werken aan een project. In teams werkten de leerlingen aan een bewegend kunstwerk waarmee ze de digitalisering in de samenleving verbeelden.

“Eén doorbraak in data science en AI kan de wereld zo veel verder helpen”
“Eén doorbraak in data science en AI kan de wereld zo veel verder helpen” 5 december 2022 Onderwijs

Afgelopen zomer begon de opleiding Applied Data Science & Artificial Intelligence aan het allereerste semester in de Dutch Innovation Factory. Voor studente Ifraah Ghedi kwam deze bacheloropleiding precies op het juiste moment.

Cyber Security tip nummer 1: implementeer de basisprincipes
Cyber Security tip nummer 1: implementeer de basisprincipes 28 november 2022 Dutch Innovation Community

Onlangs is Fox-IT lid geworden van de Dutch Innovation Community. Ildikó Wooning (Employee Branding Specialist) en Earth Grob (Senior Security Expert) van Fox-IT nemen jullie mee in de wereld van de cybersecurity. 

Nieuw lid Dutch Innovation Community: QISS IT
Nieuw lid Dutch Innovation Community: QISS IT 24 november 2022 Dutch Innovation Community

QISS IT is lid geworden van de Dutch Innovation Community, de community van het Dutch Innovation Park. Esther Jousma (eindverantwoordelijke) en Stacey Pastrana (recruiter) zijn aan het woord over de organisatie, waarom QISS IT lid is geworden van de community en het belang van samenwerken met studenten.

Kamerlid Zohair El Yassini brengt bedrijfsbezoek aan het Dutch Innovation Park
Kamerlid Zohair El Yassini brengt bedrijfsbezoek aan het Dutch Innovation Park 22 november 2022 Community

Kamerlid Zohair El Yassini heeft als onderdeel van zijn werkbezoek aan Stichting Kennisnet een rondleiding gehad door de Dutch Innovation Factory. Wilbert Kandt van Infinity IT en Ab Frohwein en Fred Baptist van Fortierra introduceerden hun bedrijven en vertelden over hoe zij de unieke locatie in Zoetermeer ervaren en beleven.

Agenda

Overzicht
27
Grote expo De Haagse Hogeschool Locatie: Dutch Innovation Factory

Studenten van De Haagse Hogeschool in Zoetermeer tonen hun resultaten tijdens de grote expo.  Meer informatie volgt. 

15
Zoetermeer Tech Night Locatie: Dutch Innovation Factory Vanaf: 18:00 tot: 21:00

Het programma wordt aangevuld. Zoetermeer Tech Night in de Dutch Innovation Factory met sprekers die wonen, werken of studeren in de regio Zoetermeer. Agenda:18.00 uur Ontvangst en eten18.45 uur Korte introductie 18.50 uur Presentatie 119.20 uur Presentatie 219.50 uur Presentatie 3 20.30 uur Bo

17
Congres: nieuwe businesskansen met 5G Locatie: Dutch Innovation Factory

Informatie volgt. Organisatie: Dutch Innovatoin Community.

10
Zoetermeer Tech Night Locatie: Dutch Innovation Factory Vanaf: 18:00 tot: 21:00

Op 29 november organiseert communityled 42 wederom een Tech Night in de Dutch Innovation Factory. Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Het programma volgt.

Kennis delen, samenwerken, open innoveren, ontmoeten en creëren; dat is waar de Dutch Innovation Community voor staat. De Dutch Innovation Community is de verbindende factor binnen het Dutch Innovation Park. Inmiddels werken meer dan 75 bedrijven en instellingen van binnen en buiten Zoetermeer in de community samen aan toegepaste innovaties op het gebied van cybersecurity, big data, smart mobility en eHealth & care.