Home

Verbindt en biedt kansen!

Het Dutch Innovation Park is de plek in de Randstad waar digitale vernieuwers zich inzetten voor de maatschappij. Deze business driven regiocampus in Zuid-Holland stimuleert en faciliteert ontmoeten, open innoveren en een leven lang ontwikkelen.

Nieuws

Overzicht
Cyber Security tip nummer 1: implementeer de basisprincipes
Cyber Security tip nummer 1: implementeer de basisprincipes 28 november 2022 Dutch Innovation Community

Onlangs is Fox-IT lid geworden van de Dutch Innovation Community. Ildikó Wooning (Employee Branding Specialist) en Earth Grob (Senior Security Expert) van Fox-IT nemen jullie mee in de wereld van de cybersecurity. 

Nieuw lid Dutch Innovation Community: QISS IT
Nieuw lid Dutch Innovation Community: QISS IT 24 november 2022 Dutch Innovation Community

QISS IT is lid geworden van de Dutch Innovation Community, de community van het Dutch Innovation Park. Esther Jousma (eindverantwoordelijke) en Stacey Pastrana (recruiter) zijn aan het woord over de organisatie, waarom QISS IT lid is geworden van de community en het belang van samenwerken met studenten.

Kamerlid Zohair El Yassini brengt bedrijfsbezoek aan het Dutch Innovation Park
Kamerlid Zohair El Yassini brengt bedrijfsbezoek aan het Dutch Innovation Park 22 november 2022 Community

Kamerlid Zohair El Yassini heeft als onderdeel van zijn werkbezoek aan Stichting Kennisnet een rondleiding gehad door de Dutch Innovation Factory. Wilbert Kandt van Infinity IT en Ab Frohwein en Fred Baptist van Fortierra introduceerden hun bedrijven en vertelden over hoe zij de unieke locatie in Zoetermeer ervaren en beleven.

Nieuw lid Dutch Innovation Community: Teleperformance
Nieuw lid Dutch Innovation Community: Teleperformance 15 november 2022 Dutch Innovation Community

Teleperformance is één van de nieuwe communityleden in het Dutch Innovation Park. Marco Stolk, Digital Transformation Director bij Teleperformance Benelux en Suriname, is hieronder aan het woord. Weten waarom Teleperformance lid is geworden van de Dutch Innovation Community?

De MKB Digiwerkplaats organiseert tweedaagse challenge over online marketing
De MKB Digiwerkplaats organiseert tweedaagse challenge over online marketing 14 november 2022 Onderwijs

De MKB Digiwerkplaats organiseerde op 9 en 10 november een tweedaagse online marketing-challenge in het Dutch Innovation Park. Elf ondernemers en ongeveer honderd gemotiveerde studenten van het ROC Mondriaan en mboRijnland werden ontvangen in de Dutch Innovation Factory. Gedurende twee dagen gingen de studenten voor een specifieke ondernemer aan de slag met verschillende vraagstukken op het gebied van online marketing en e-commerce. En dit was een groot succes!

“Cybersecurity is mijn passie”
“Cybersecurity is mijn passie” 9 november 2022 Onderwijs

Juulz Groen aan het woord over haar opleiding Information Security Management in het Dutch Innovation Park. “Cybersecurity is echt een hele grote passie van mij.” Waarom?

Agenda

Overzicht
10
Masterclass Online & Social Marketing Locatie: Dutch Innovation Factory Vanaf: 15:00

Op 10 november 2022 organiseert de Dutch Innovation Community in samenwerking met de MKB Digiwerkplaats een Masterclass Online & Social marketing. Jochem van Loon, eigenaar van het bedrijf Sociallane geeft jullie de “Quick wins voor online succes”. Aan de hand van enkele voorbeelden geeft hij

Kennis delen, samenwerken, open innoveren, ontmoeten en creëren; dat is waar de Dutch Innovation Community voor staat. De Dutch Innovation Community is de verbindende factor binnen het Dutch Innovation Park. Inmiddels werken meer dan 75 bedrijven en instellingen van binnen en buiten Zoetermeer in de community samen aan toegepaste innovaties op het gebied van cybersecurity, big data, smart mobility en eHealth & care.