Home

Verbindt en biedt kansen!

Het Dutch Innovation Park is de plek in de Randstad waar digitale vernieuwers zich inzetten voor de maatschappij. Deze business driven regiocampus in Zuid-Holland stimuleert en faciliteert ontmoeten, open innoveren en een leven lang ontwikkelen.

Nieuws

Overzicht
Minister brengt bezoek aan On Stage
Minister brengt bezoek aan On Stage 20 maart 2023 Evenementen

‘Alles mag je worden, behalve ongelukkig. Beloofd?’. Dat is de slogan van het Beroepenfeest ‘Zoetermeer On Stage’ dat gisteren voor de 10e keer plaatsvond in de Dutch Innovation Factory. Dennis Wiersma, Minister voor Primair en Voortgezet Onderwijs kwam dit jaar op bezoek en ging in gesprek met leerlingen en docenten. 

Eerste editie van Het Ondernemers Festival in Zoetermeer
Eerste editie van Het Ondernemers Festival in Zoetermeer 9 maart 2023 Evenementen

Ben je als IT-professional op zoek naar meer uitdagende opdrachten en meer vrijheid? Overweeg je voor jezelf te beginnen als ondernemer of een bedrijf te starten? Bezoek dan de eerste editie van Het Ondernemers Festival in Zoetermeer op 14 maart in de Dutch Innovation Factory. Het Ondernemers Festival richt zich specifiek op de IT-sector en is gratis toegankelijk voor professionals, (startende) ondernemers en IT-studenten.

Werkbezoek Dutch Innovation Communityleden voor IT-studenten: Wigo4it en HMC Westeinde
Werkbezoek Dutch Innovation Communityleden voor IT-studenten: Wigo4it en HMC Westeinde 7 maart 2023 Dutch Innovation Community

In februari gingen IT-studenten van differentiatie Innovative Development (ID) van De Haagse Hogeschool op werkbezoek naar twee Dutch Innovation Communityleden. Twee verschillende bedrijven stonden op de planning voor een kijkje achter de schermen.

Nieuw lid Dutch Innovation Community: Wigo4it
Nieuw lid Dutch Innovation Community: Wigo4it 28 februari 2023 Dutch Innovation Community

Wigo4it is onlangs lid geworden van de Dutch Innovation Community, de community van het Dutch Innovation Park. Teun van der Vorm (algemeen directeur) en Sabine van Rooijen (tribelead People & Excellence) vertellen meer over deze IT-organisatie, de grootste uitdagingen en kansen van 2023 en de samenwerking met andere communityleden en studenten.

De uitrol van 5G in Nederland
De uitrol van 5G in Nederland 21 februari 2023 Dutch Innovation Community

Dutch Innovation Communitylid Cloud Seven heeft in samenwerking met Innovation Quarter en De Haagse Hogeschool  afgelopen vrijdag een inspirerend evenement georganiseerd in de Dutch Innovation Factory over de laatste ontwikkelingen op het gebied van 5G.

Presentatie innovatieve oplossingen door studenten
Presentatie innovatieve oplossingen door studenten 6 februari 2023 Onderwijs

Van een innovatieve oplossing om de doorstroom van asielzoekers te verbeteren tot een game waarbij je een mysterie moet oplossen. Je kwam het vorige week vrijdag allemaal tegen tijdens ‘The Expo’ in de Dutch Innovation Factory in Zoetermeer.

Agenda

Overzicht
16
Zoetermeer On Stage Locatie: Dutch Innovation Factory

Meer dan 900 vmbo-leerlingen oriënteren zich op de arbeidsmarkt. Er worden nog bedrijven gezocht!  Wist u op jonge leeftijd al wat u wilde worden? Voor veel leerlingen valt het niet mee om een keuze te maken. Daarom organiseren wij Zoetermeer On Stage. Met dit project maakt u leerlingen enthousi

23
Kennissessie/workshop door Lectoraat Data Science Locatie: Dutch Innovation Factory Vanaf: 15:00 tot: 17:00

Dr. Lampros Stergioulas, als lector Data Science verbonden aan De Haagse Hogeschool, zal met zijn onderzoeksteam op donderdag 23 maart aanwezig zijn in de Dutch Innovation Factory voor een kennissessie waarvoor jullie van harte zijn uitgenodigd.  Vanuit het lectoraat Data Science en de Data In

3
MKB Digiwerkplaats: Tweedaagse Social Media Challenge Locatie: Dutch Innovation Factory

Opdrachtgevers gezocht! Ben je op zoek naar ondersteuning bij het ontwikkelen van content voor je socialmediakanalen? Doe dan mee aan de Tweedaagse Social Media Challenge! Op 3 en 4 april ga jij of een afgevaardigde van jouw organisatie een paar uur per week aan de slag met eerstejaars mbo-studen

10
Zoetermeer Tech Night Locatie: Dutch Innovation Factory Vanaf: 18:00 tot: 21:00

Op 29 november organiseert communityled 42 wederom een Tech Night in de Dutch Innovation Factory. Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Het programma volgt.

Kennis delen, samenwerken, open innoveren, ontmoeten en creëren; dat is waar de Dutch Innovation Community voor staat. De Dutch Innovation Community is de verbindende factor binnen het Dutch Innovation Park. Inmiddels werken meer dan 75 bedrijven en instellingen van binnen en buiten Zoetermeer in de community samen aan toegepaste innovaties op het gebied van cybersecurity, big data, smart mobility en eHealth & care.