Home

Verbindt en biedt kansen!

Het Dutch Innovation Park is de plek in de Randstad waar digitale vernieuwers zich inzetten voor de maatschappij. Deze business driven regiocampus in Zuid-Holland stimuleert en faciliteert ontmoeten, open innoveren en een leven lang ontwikkelen.

Nieuws

Overzicht
Nieuw lid Dutch Innovation Community: Ormer ICT
Nieuw lid Dutch Innovation Community: Ormer ICT 23 januari 2023 Dutch Innovation Community

Een half jaar geleden is Ormer ICT toegetreden tot de Dutch Innovation Community. De community staat voor: kennis delen, samenwerken, open innoveren, ontmoeten en creëren, met andere communityleden en het onderwijs. Jeroen Bakker (Chief Information Security Officer & Senior Technical Consultant) vertelt meer over Ormer ICT, de grootste uitdagingen en kansen en de samenwerking met andere communityleden en het onderwijs.

Nieuw Lid Dutch Innovation Community: Breinstein
Nieuw Lid Dutch Innovation Community: Breinstein 10 januari 2023 Dutch Innovation Community

Laura van der Heijden is werkzaam als Campus Recruiter bij Breinstein. Hieronder vertelt ze meer over de organisatie en waarom Breinstein lid is geworden van de Dutch Innovation Community.

Siemens partner van het eerste uur in het Dutch Innovation Park
Siemens partner van het eerste uur in het Dutch Innovation Park 9 januari 2023 Dutch Innovation Park

Siemens is sinds jaar en dag gevestigd aan de Werner von Siemensstraat in het Dutch Innovation Park. Ad van Paassen (CFO Siemens Mobility) en Emilio Tuinenburg (Digitaal Transformation Officer) nemen ons mee in de wereld van Siemens (Mobility) in het Dutch Innovation Park: van de historie aan de Werner von Siemensstraat tot de verschillende innovatieve projecten en van de samenwerkingen rondom het onderwijs tot het aantrekken van nieuw IT-talent.

PingProperties levert nieuwbouw hal op voor Lamboo Medical en Siemens op Dutch Tech Campus in Zoetermeer
PingProperties levert nieuwbouw hal op voor Lamboo Medical en Siemens op Dutch Tech Campus in Zoetermeer 5 januari 2023 Dutch Innovation Park

Op 23 december heeft PingProperties circa 21.000 m² nieuwbouw opgeleverd voor Lamboo Medical (circa 15.500 m²) en Siemens (circa 5.500 m²) op de Dutch Tech Campus in Zoetermeer. Onder toeziend oog van betrokken partijen, werd de oplevering formeel getekend.

PingProperties verwelkomt TKH Security op Dutch Tech Campus in Zoetermeer
PingProperties verwelkomt TKH Security op Dutch Tech Campus in Zoetermeer 3 januari 2023 Dutch Innovation Park

PingProperties heeft een nieuwe langdurige overeenkomst gesloten met TKH Security B.V., onderdeel van het beursgenoteerde technologiebedrijf TKH Group N.V., op de Dutch Tech Campus (DTC) in Zoetermeer. Het betreft een 10-jarige huurovereenkomst aan de Werner Von Siemensstraat 7 met in totaal 5.484 m2 v.v.o., waarvan 3.909 m2 kantoor, alsmede 1.575 m2 bedrijfsruimte en 150 parkeerplaatsen. Hiermee is het laatste lege kantoorgebouw volledig verhuurd.

mboRijnland, De Haagse Hogeschool en gemeente Zoetermeer werken samen aan goed opgeleide professionals in sectoren IT, Techniek, Welzijn & Zorg
mboRijnland, De Haagse Hogeschool en gemeente Zoetermeer werken samen aan goed opgeleide professionals in sectoren IT, Techniek, Welzijn & Zorg 22 december 2022 Dutch Innovation Park

De vraag naar goede professionals in de IT, Techniek en  Welzijn & Zorg blijft groeien. Daarom gaan het bedrijfsleven, onderwijspartners en de gemeente Zoetermeer samen werken aan meer en betere leerplekken in Zoetermeer en de regio. Om ervoor te zorgen dat de krapte op de arbeidsmarkt afneemt en er sneller, meer en beter talent in de regio wordt ontwikkeld. De Haagse Hogeschool, mboRijnland, de Centra voor Innovatief Vakmanschap (Smart Technology en Welzijn & Zorg) en de gemeente Zoetermeer bekrachtigden hun samenwerking in de Dutch Innovation Factory door de uitvoeringsagenda voor verdieping van het beroepsonderwijs te ondertekenen. 

Agenda

Overzicht
15
Zoetermeer Tech Night Locatie: Dutch Innovation Factory Vanaf: 18:00 tot: 21:00

Zoetermeer Tech Night in de Dutch Innovation Factory met sprekers die wonen, werken of studeren in de regio Zoetermeer. Thema: de invloed van GPT-3, ChatGPT en AI op ons werk. Agenda:18.00 uur Ontvangst en eten18.45 uur Korte introductie 18.50 uur Kan GPT-3 een docent vervangen?19.20 uur ChatG

16
MKB Digicafé: Masterclass online & social marketing Locatie: Dutch Innovation Factory Vanaf: 16:30

MKB Digcafé: Masterclass Online & Social Marketing met afsluitend een borrel. Organisatie is in samenwerking met Netwerk Zoetermeer. 

17
Congres: nieuwe businesskansen met 5G Locatie: Dutch Innovation Factory Vanaf: 13:30 tot: 17:00

Nieuwe businesskansen met 5G!Een update over de laatste ontwikkelingen. Cloud Seven en Innovation Quarter nodigen jou uit voor een inspirerend event over de laatste ontwikkelingen op het gebied van 5G, georganiseerd met medewerking van De Haagse Hogeschool en het Dutch Innovation Park. Zij praten

13
Kennissessies Lectoraat Cyber Security Locatie: Dutch Innovation Factory

Informatie volgt in januari 2023. Organisatie: Dutch Innovation Community

10
Zoetermeer Tech Night Locatie: Dutch Innovation Factory Vanaf: 18:00 tot: 21:00

Op 29 november organiseert communityled 42 wederom een Tech Night in de Dutch Innovation Factory. Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Het programma volgt.

Kennis delen, samenwerken, open innoveren, ontmoeten en creëren; dat is waar de Dutch Innovation Community voor staat. De Dutch Innovation Community is de verbindende factor binnen het Dutch Innovation Park. Inmiddels werken meer dan 75 bedrijven en instellingen van binnen en buiten Zoetermeer in de community samen aan toegepaste innovaties op het gebied van cybersecurity, big data, smart mobility en eHealth & care.