Home

Verbindt en biedt kansen!

Het Dutch Innovation Park is de plek in de Randstad waar digitale vernieuwers zich inzetten voor de maatschappij. Deze business driven regiocampus in Zuid-Holland stimuleert en faciliteert ontmoeten, open innoveren en een leven lang ontwikkelen.

Nieuws

Overzicht
Mag ik mij voorstellen: iamMirte
Mag ik mij voorstellen: iamMirte 11 mei 2023 Onderwijs

50 studenten van mboRijnland van de opleiding Software Developer zijn 21 april 2023 aan de slag gegaan met het programmeren van robot Mirte. De studenten gingen naast het programmeren aan de slag met de problemen en uitdagingen rondom de robot met het doel om Mirte verder uit te breiden en nog slimmer te maken. Zij werden beleid door Arnoud van Breukelen (mboRijnland) en Martin Klomp (TU Delft) in de Dutch Innovation Factory.

Communityleden in gesprek met landingsbaan
Communityleden in gesprek met landingsbaan 26 april 2023 Dutch Innovation Community

Maandag 24 april zijn de communityleden in gesprek gegaan met de landingsbaancoördinatoren van De Haagse Hogeschool. 

Op weg naar een duurzame campus
Op weg naar een duurzame campus 25 april 2023 Dutch Innovation Park

Het Dutch Innovation Park zet zich in om de biodiversiteit en duurzaamheid op en rondom de campus te vergroten.

Samen voor een beter bereikbare campus
Samen voor een beter bereikbare campus 18 april 2023 Dutch Innovation Park

Samen voor een beter bereikbare campus! We hebben jouw mening nodig, vul jij ook deze enquête in? De enquête gaat over de evaluatie van de HTM Fiets: zowel de gebuikerservaring als de betalingsbereidheid.

 

Voorstellen Dutch Innovation Communitylid: Axians
Voorstellen Dutch Innovation Communitylid: Axians 27 maart 2023 Dutch Innovation Community

Axians is onlangs lid geworden van de Dutch Innovation Community. Branko Sandifort vertelt meer over digitale transformatiespecialist Axians, de grootste kansen en uitdagingen en waarom zij lid zijn geworden van deze community.

Succesvolle eerste editie van Het Ondernemers Festival
Succesvolle eerste editie van Het Ondernemers Festival 21 maart 2023 Evenementen

Op 14 maart werd de eerste editie van Het Ondernemers Festival in de Dutch Innovation Factory georganiseerd door de gemeente Zoetermeer en The Future Group. In het clubhuis van het Dutch Innovation Park stroomden vanaf vier uur de eerste IT-starters, -ondernemers en -studenten binnen. Het Ondernemers Festival is het evenement dat je nodig hebt om de volgende stap te zetten in het ondernemerschap.

Agenda

Overzicht
19
MKB Digiwerkplaats: Ondernemersadvies challenge online marketing Locatie: Dutch Innovation Factory Vanaf: 09:00 tot: 16:00

Op 19 en 21 juni a.s. organiseert de MKB Digiwerkplaats samen met De Haagse Hogeschool een ondernemersadvies challenge online marketing in de Factory. Als jullie met je bedrijf de online marketing naar een hoger niveau willen tillen is deze challenge zeer interessant. Tijdens deze twee dagen gaan

28
Infinity IT: Cybervault event Locatie: Dutch Innovation Factory Vanaf: 13:00 tot: 18:00

Het beschermen van je organisatie begint bij het beschermen van je data. Zeker in de zorg is het van belang om clientgegevens veilig te verwerken en bewaren. Met de groeiende dreiging van cyberaanvallen en de NIS2 wetgeving wordt het effect van een cyberaanval voor iedere bestuurder in de zorg conc

Kennis delen, samenwerken, open innoveren, ontmoeten en creëren; dat is waar de Dutch Innovation Community voor staat. De Dutch Innovation Community is de verbindende factor binnen het Dutch Innovation Park. Inmiddels werken meer dan 75 bedrijven en instellingen van binnen en buiten Zoetermeer in de community samen aan toegepaste innovaties op het gebied van cybersecurity, big data, smart mobility en eHealth & care.