Bedrijven

Bedrijven

Filelinx

FileLinx is een low-code platform gericht op het opslaan, delen en beveiligen van documenten en informatie in het MKB+. FileLinx maakt en implementeert oplossingen met standaard bouwstenen voor concrete vraagstukken. Klanten van FileLinx gebruiken de software onder andere voor het verwerken van facturen, documenten, workflow, en CRM-systeem. 

Lees verder...
VIBA

VIBA is een adviserende verkooporganisatie die technische kennis en hoogwaardige oplossingen en producten biedt voor applicatie in de diverse sectoren van de maakindustrie in Nederland en België, met een ongekend specialisme op het gebied van bevestigingstechniek.

Lees verder...
Lifehammer

Lifehammer – het product van Life Safety Products BV – heeft zich door de jaren heen bewezen als dé toonaangevende fabrikant in veiligheidshamers. Professionals in openbare dienstverlening zoals politie, brandweer en eerstehulpverleners vertrouwen op Lifehammer.

Lees verder...
Flexeurope

Flexeurope is een detacheringsbureau met vele jaren ervaring en een sterke partner als je vakmanschap in de scheepsbouw, techniek en infra zoekt. Zij hebben jarenlange ervaring in het detacheren van gemotiveerd en vakbekwaam personeel.

Lees verder...
AKAM

AKAM is de fabrikant, distributeur en servicepartner van robuuste Point Of Sale-systemen, toebehoren, Auto-ID en omnichannel oplossingen. AKAM wil met oprechte, persoonlijke betrokkenheid, innovatieve oplossingen en de uitgebreide vakinhoudelijke kennis de markt veranderen.

Lees verder...
Siemens Mobility

Siemens Mobility is al meer dan 160 jaar toonaangevend op het gebied van duurzame, betrouwbare en veilige transportoplossingen. De mobiliteitsomgeving wordt vandaag en in de komende decennia gevormd door drie megatrends: klimaatverandering, bevolkingsgroei en digitalisering.

Lees verder...
Lumen Business Solutions

Lumen Business Solutions leveren, implementeren, adviseren en verzorgen van support op Microsoft Dynamics 365 ERP en CRM-systemen in zowel ‘de cloud’ als ‘on-premise’. De uitdaging is om organisaties te begeleiden met de inrichting van ERP- en CRM-systemen vanuit de mogelijkheden die de digitale transformatie biedt.

Lees verder...
Foir

Foir verkoopt unieke en klassieke verlichting aan bedrijven en particulieren. Goede producten, goede service en makkelijk contact. Producten van hoge kwaliteit, als we het zelf niets vinden, komt het ook niet in de webshop. Dit zorgt ervoor we de mooiste producten verkopen op één plek.

Lees verder...
Atos Medical

Atos Medical B.V. geeft een stem aan mensen die via een tracheostoma ademen. Dit doen zij door oplossingen te ontwerpen en technologieën te ontwikkelen op basis van tientallen jaren ervaring en een diepgaand inzicht in de gebruikers. Atos Medical B.V.is uitgegroeid tot wereldwijde marktleider op het gebied van laryngectomiezorg.

Lees verder...
Specs

Specs in Zoetermeer is al meer dan dertig jaar een vertrouwde partner van grote en kleine farmacie in Europa en de VS. Zij houden zich voornamelijk bezig met het behandelen van chemische stoffen voor onderzoek naar nieuwe geneesmiddelen. Eerst als leverancier, tegenwoordig vooral op het gebied van compoundmanagement.

Lees verder...
Tellick

Tellick werkt aan innovatieve software van hoge kwaliteit; door zelf mee te bouwen of teams te helpen zichzelf te verbeteren tot zeer effectieve software-teams. Tellick werkt aan positieve innovatie en impact op de digitale samenleving.

Lees verder...
Infinity IT

Infinity IT helpt  klanten echt verder door middel van complexe IT-oplossingen die verrassend simpel in gebruik zijn. Mede dankzij de kennis en ervaring binnen het team, én duurzame partnerships, realiseren zij optimale resultaten voor hun klanten.

Lees verder...
Yunex Traffic

De digitale oplossingen en disruptieve technologieën van Yunex Traffic helpen mobiliteitsaanbieders hun verkeersmanagement te optimaliseren en integreren. Dit leidt tot hoog beschikbare en betrouwbare mobiliteitsoplossingen, een schoner klimaat en een hogere kwaliteit van leven.

Lees verder...
Weprocess

Weprocess helpt bedrijven met het maken van de juiste keuzes voor systemen, software en tools voor hun bedrijfsprocessen, evenals de inrichting en het gebruik hiervan. Zij helpen bedrijven met digitaliseren en automatiseren zodat ze sneller en efficiënter gaan werken, zonder onnodige hoge kosten voor IT te maken. 

Lees verder...
Vanberkel Professionals

Vanberkel Professionals zorgt voor financiële en juridische specialisten in de brede publieke sector voor interim-opdrachten en advies. Zij richten zich op Rijksoverheid, Lokaal bestuur, Woningcorporaties, Zorg en Onderwijs. Samen werken zij aan de ambitie om de overheid beter te maken.

Lees verder...
WS Audiology

WS Audiology heeft ruim 140 jaar ervaring en expertise op het gebied van audiologische toepassingen zoals hoor toestellen. Elke dag blijft WS Audiology pionieren met het gebruik van de nieuwste technologie om mensen met gehoorverlies te laten genieten van de geluiden die het leven geweldig maken.

Lees verder...
CreativeColors

CreativeColors B.V. is specialist in digitaal printen en signing. Zij houden zich bezig met de nieuwste technieken en de beste machines om printwerk en signing van topkwaliteit te leveren.

Lees verder...
4Future Marketing

4Future Marketing helpt ambitieuze adviesbureaus, accountantskantoren en advocatenkantoren om structureel meer groei te realiseren door effectievere marketing en business development. Samenwerken met 4Future levert jou twee dingen op: meer groei en ontzorging van de commerciële aanpak.

Lees verder...
CAE

CAE is een hightechbedrijf dat oplossingen biedt om de wereld veiliger te maken. De activiteiten bestaan uit drie pijlers: luchtvaart, defensie en zorg. Het luchtvaartgedeelte is het grootst. RB Group is nu onderdeel van het New Flight Services team.

Lees verder...
De Haagse Hogeschool

De Haagse Hogeschool is met de opleiding HBO-ICT gevestigd in de Dutch Innovation Factory. Binnen deze opleiding zijn de differentiaties Information Security Management, Software Engineering, Business & Data Management en Innovative Development mogelijk.

Lees verder...
Audit & Risk Solutions

Audit & Risk Solutions gelooft in een betere en duurzamere wereld door bewust en transparant met risico’s om te gaan. Het doel is het helpen en ondersteunen van organisaties bij het omgaan van risico’s. Zij bedienen organisaties van klein tot groot, in allerlei sectoren, maar in het bijzonder de pensioensector en de transportsector.

Lees verder...
Sqits

Sqits helpt bedrijven groeien door bedrijfsprocessen te digitaliseren met gebruiksvriendelijke en user-centered software. Sqits helpt om de business en processen te digitaliseren door middel van slimme procesoptimalisatie.

Lees verder...
Doedijns

Doedijns levert oplossingen op het gebied van power, motion en control systemen, en de daarbij behorende componenten en service. Doedijns is specialist op gebied van aandrijftoepassingen zoals hydraulische, pneumatische en regelapparatuur.

Lees verder...
Crossping

De kracht van Crossping ligt in het bieden van kennis, een netwerk, tijd en geld. Zij helpen start-ups en scale-ups met het ontwikkelen van nieuwe bedrijfsconcepten.

Lees verder...
Topcon Europe Positioning

Topcon Europe Positioning is onderdeel van de Topcon Corporation en ontwikkelt, produceert en distribueert producten en oplossingen op het gebied van nauwkeurige positiebepaling en omgevingsinventarisatie waarmee zij oplossingen en workflows creëert voor de landbouw, bouw en infra.

 

Lees verder...
mboRijnland en CIV Smart Technology

Door middel van Smart Education zorgt mboRijnland ervoor dat de student breed opgeleid is en expert wordt op een specifiek gebied. Hiervoor wordt vaak samengewerkt vanuit het Centrum voor Innovatief Vakmanschap (CIV) Smart Technology.

 

Lees verder...
Reconext

Reconext is leverancier van aftermarket lifecycle services voor elektronicaproducten met als doel een duurzamere digitale economie te creëren. Dit doen zij door elektronische toestellen te repareren, te refurbishen en te herbestemmen om de levensduur te verlengen.

Lees verder...
Kinderopvang Liefjes Tante Suus

Kinderopvang Liefjes Tante Suus biedt kinderen een veilige ruimte om te spelen, te ontdekken, zich te ontwikkelen en andere kinderen te ontmoeten. Het pedagogisch beleidsplan maakt onderdeel uit van onze visie zonder de specifieke wensen van ouders uit het oog te verliezen.

Lees verder...
Atos

Atos Nederland is de Europese leider in big data, cybersecurity, high performance computing en digital workplace. Atos focust zich op het aanbieden van zakelijke technologie die klanten vooruit helpt en in staat stelt hun onderneming van de toekomst te creëren.

Lees verder...
Triple N-IT

Samen met opdrachtgevers bouwt Triple N-IT aan oplossingen die waarde toevoegen, zoals transities en nieuwe diensten. Geïnspireerd door nieuwe mogelijkheden die techniek biedt, werken zij met kennis aan kansen op basis van een no-nonsense-now (Triple N) aanpak.

Lees verder...
Morphé Group

Samen met de klanten voert Morphé Consultancy & projectmanagement strategische veranderingen door op het vlak van organisatie en IT. Hun uitdaging is om zo veel mogelijk waarde toe te voegen aan jouw organisatie.

Lees verder...
ItemLost

ItemLost brengt de eerlijke vinder in contact met de rechtmatige eigenaar via een QR-code. Wie een verloren object wil teruggeven aan de rechtmatige eigenaar, moet hiervoor vaak relatief (te) veel moeite doen. ItemLost vereenvoudigt dit proces met behulp van een QR-code.

Lees verder...
Bourgonje Geluid & Lichtservice

Alle expertise op het gebied van geluid-, licht- en video zijn bij Bourgonje Geluid & Lichtservice BVonder één dak te vinden. Het is hun dagelijks werk om een grote diversiteit aan eenvoudige tot zeer complexe evenementen, congressen, tv-programma’s en vaste installaties tot in de puntjes voor de klanten te verzorgen.

Lees verder...
Sailboard

Sailboard zet koers richting open ecosystemen: zij geloven in open organisaties, open leiderschap en het beter gebruik van open source software, licenties en standaarden. Naast een open ecosysteem, stimuleert Sailboard ook een duurzame toekomst van deze ecosystemen.

Lees verder...
Zetacom

Zetacom helpt als system integrator om de samenwerking, bereikbaarheid en werkprocessen van organisaties te verbeteren: in het mkb, de groot zakelijke markt en in het bijzonder de gezondheidszorg.

Lees verder...
Quebble

Quebble kijkt naar de ontwikkeling van het jonge kind als geheel. Het bedrijf biedt software aan waarmee de kinderopvang op administratief gebied eenvoudig en efficiënt de bedrijfsprocessen beheert.

Lees verder...
Deep Orange

Deep Orange ontwikkelt maatwerk-applicaties, mobile APPs en cloudoplossingen voor planning, rapportage, workflow, fiscale back-up, navigatie en bedrijfsvoering voor connected vehicles. De applicaties verhogen rendement in planning, kosten en klanttevredenheid voor jouw bedrijf.

Lees verder...
Cloud Seven

Cloud Seven biedt diensten voor het oplossen van Enterprise Mobility-vraagstukken binnen de thema’s: operations en innovatie. Hierdoor verlagen organisaties kosten, complexiteit en downtime van hun mobiele diensten, devices en apps en realiseren zij kansrijke innovaties sneller.

Lees verder...
Blue Coded

Blue Coded is een technische partner op het gebied van alles rondom IT; van (web)development tot maatwerk softwaresystemen en van gebruikersondersteuning tot telefonie en clouddiensten.

Lees verder...
Big Data Innovatiehub

De Big Data Innovatiehub helpt bedrijven hun productie en processen efficiënter te maken aan de hand van data analyse. De Big Data Innovation Hub is een verbindingsknooppunt tussen vraag- en aanbod van big data-vraagstukken.

Lees verder...