Start- en scale-up

Start- en scale-ups in het Dutch Innovation Park

Laat jouw start- of scale-up groeien! Ondernemers, bedrijven en zzp'ers met groeiambitie worden verder op weg geholpen naar succesvol ondernemen in Zoetermeer. 

Voor start- en scale-ups is naast een centraal gelegen plek ook de kennisuitwisseling en samenwerking cruciaal. Het Dutch Innovation Park is centraal gelegen in het hart van de Randstad, één van de meest economische, dynamische regio's in Europa.

Daarnaast heeft het Park een mix van bedrijven, overheids- en kennisinstellingen. Dit zorgt voor een unieke omgeving waarin start- en scale-ups hun ideeën en kennis kunnen delen met andere bedrijven en kunnen samenwerken aan innovatieve projecten.

Heb je een IT startup of scale-up in Zoetermeer?

Vergroot je succes en groei met scale booster, een initiatief van de gemeente Zoetermeer. Scale booster biedt je een netwerk met kennis en expertise over ondernemen, financierings- en subsidiemogelijkheden, huisvesting en zakelijke (ondernemers) netwerken in Zoetermeer en in de regio. Jouw bedrijf krijgt dus alle kansen om te groeien. 

Bekijk de kennis- en inspiratieagenda op de website van scale booster voor alle lokale, regionale en internationale events voor jou als groeiondernemer. 

Het Ondernemers Festival

Op 14 maart 2023 werd de eerste editie van Het Ondernemers Festival in de Dutch Innovation Factory georganiseerd door de gemeente Zoetermeer en The Future Group. Het Ondernemers Festival is het evenement dat je nodig hebt om de volgende stap te zetten in het ondernemerschap. Het evenement richt zich specifiek op de IT-sector en is toegankelijk voor professionals, (startende) ondernemers en IT-studenten. Meer informatie? Klik hier voor de website van Het Ondernemers Festival.

UP Stream Festival

Upstream 2024 is het internationale techfestival voor een toekomstbestendige economie. Van 23 tot en met 25 mei 2023 verandert de Metropoolregio Rotterdam in een broeinest van talent, kapitaal en groei. Het is the place to be voor elke startup of scale-up die op zoek is naar duurzame groei en impact.

Als partner van Upstream organiseert de gemeente Zoetermeer op 25 mei samen met Merlin Software een stadsevenement in het Videogame Museum, dat je kennis laat maken met crisisbeheersing en onze crisisbeheersingstool CrisisSuite. Meer informatie? Klik hier.

 

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan de voorbereiding van periodieke spreekuren met Irma de Graaff (accountmanager Scale booster) en diverse deskundigen op het gebied van ondernemersadvies, groei-uitdagingen, belastingen en vroege fase financiering. Nu al meer weten? Neem contact op met Irma de Graaff.

Houd daarnaast de evenementenagenda in de gaten voor de exacte data en tijden van de spreekuren in de Dutch Innovation Factory.