MKB Digiwerkplaats

Heb je een digitaliseringsvraag?

De wereld verandert in rap tempo, digitalisering is overal in ons leven. Technologie blijkt onmisbaar. We schakelen massaal over naar digitale oplossingen om de wereld draaiende te houden. Voor veel kleinere ondernemers is dit een enorme uitdaging, omdat ze niet over de benodigde kennis, capaciteit of budget beschikken. 

Wil je meer weten over de projecten van MKB Digiwerkplaats Haaglanden? Wil jij als ondernemer ook een opstap naar meer digitale houvast? Neem dan contact op: info@mkbdigiwerkplaats.nl

Voor het mkb

De MKB Digiwerkplaats brengt mbo- en hbo-onderwijs en bedrijfsleven samen om ondernemers ondersteuning te bieden bij digitaliseringsvragen. Denk aan het efficiënter maken van bedrijfsprocessen, het inspelen op de kansen van online marketing om meer klanten te bereiken en aan de slimme inzet van data om klantgedrag beter te begrijpen.

Missie MKB Digiwerkplaats

Het opzetten van een succesvolle en toekomstbestendig (zelfvoorzienende) MKB Digiwerkplaats waarbinnen kruisbestuiving plaats vindt tussen ondernemers, onderwijs en overheden in de vorm van het oplossen van daadwerkelijke digitaliseringsvraagstukken van ondernemers. Dit levert naast een versterking op van het onderwijsaanbod (hbo en mbo) tot een betere aansluiting van het beroepsonderwijs op de vraag naar arbeid in de regio.