Ondernemen

IT en innovatie

Internationaal gerenommeerde bedrijven zoals Siemens, Atos, Lamboo Medical, Topcon en Reconext zijn gevestigd in het Dutch Innovation Park evenals startups en mkb-bedrijven gericht op innovatieve IT-toepassingen. Bedrijven vestigen zich graag in het Park, enerzijds vanwege de waarde die de concentratie van IT-gerelateerde bedrijven, het onderwijsnetwerk en onderzoeksfaciliteiten bieden. Anderzijds vanwege de centrale ligging, uitstekende bereikbaarheid en de ontwikkelmogelijkheden in het Park. 

Bekijk welke ondernemingen gevestigd zijn in het Dutch Innovation Park.

Dutch Tech Campus

De Dutch Tech Campus is een dynamische omgeving in Zoetermeer, waar diverse nationale en internationale IT-bedrijven zijn gehuisvest. Het is dé hotspot van Nederland op het gebied van smart mobilty, ICT en eHealth & care.

Gerenommeerde technologiebedrijven als Siemens, Reconext en WS Audiology zijn gevestigd op de Dutch Tech Campus. Ze werken allemaal met hetzelfde doel: het leven van mensen veiliger, gezonder en prettiger maken.

Dutch Innovation Factory

De Dutch Innovation Factory is het clubhuis in het Dutch Innovation Park van de IT-community van Zoetermeer en omgeving. De Haagse Hogeschool en mboRijnland zijn hier gevestigd. IT-studenten werken samen met ondernemers en bedrijven aan de (nieuwste) innovaties rondom thema’s cybersecurity, smart mobility, eHealth & care en big data. 

Te huur in het Dutch Innovation Park

Ook vestigen – huren – in het Dutch Innovation Park?
Er zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar voor vestiging. Of het nu gaat om internationaal opererende bedrijven, researchafdelingen of start-ups. In bestaande bouw of in nieuwbouw; in het Park vind je passende accommodatie, uitstekend bereikbaar en met een levendige IT-community. Er zijn ook flexplekken beschikbaar. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.