Onderwijs

Studeren in het Dutch Innovation Park

Eén van de drijvende krachten op de innovatiecampus is het onderwijs. De Haagse Hogeschool en mboRijnland bieden hier ICT-onderwijs aan, midden in de praktijk. Dit biedt ondernemers kansen om dicht op het onderwijs te zitten en de talenten van morgen aan zich te binden. En voor studenten is deze plek een springplank naar een carrière in hun ontwikkeling van jong talent naar professional.

Studies met toekomst- perspectief

Op zoek naar een ICT-studie? Ontwikkel jezelf tot specialist op bijvoorbeeld het gebied van cybersecurity, artificial intellince (AI) of gamification. Deze opleidingen kun je volgen in het Dutch Innovation Park in Zoetermeer:

De Haagse Hogeschool biedt de voltijdsopleidingen HBO-ICT en Applied Data Science & Artificial Intelligence aan in de Dutch Innovation Factory. De opleidingen in Zoetermeer zijn de eerste stap naar een succesvolle carrière met baangarantie.

Het Dutch Innovation Park is de Playground for Digital Innovators. Tijdens deze opleidingen zijn studenten onderdeel van de Dutch Innovation Community samen met medestudenten, docenten, tech-specialisten uit het bedrijfsleven en de overheid.

Jaarlijks volgen ongeveer 60 derde- en vierdejaarsstudenten uitdagend onderwijs in de Factory. mboRijnland zet grote stappen richting het gepersonaliseerd leren. De mbo-student is tijdens de opleiding aan zet en stippelt zijn of haar eigen studieloopbaan uit.

Studenten van verschillende opleidingen gaan aan de slag in multidisciplinaire teams aan een gezamenlijk IT-project voor een bedrijf. Het multidisciplinaire onderwijs gaat nog een stapje verder. In de Dutch Innovation Factory werken mbo- en hbo-studenten ook samen aan projecten voor bedrijven. Hierdoor wordt theoretisch en praktijkgericht onderwijs gecombineerd.