Evenementenagenda

Boeklancering Scoren! van Jeroen Derwort

Locatie: Dutch Innovation Factory 25 oktober 2023 Vanaf 16:00 tot 17:00

Als jonge programmeur ontwerpt Jeroen Derwort het spel Online Soccer Manager (OSM). Scoren! geeft een zeldzaam kijkje achter de schermen van een startup die uitgroeit tot een wereldspeler. In het Auditorium gaat de boeklancering plaatsvinden. Jij kunt erbij zijn en uiteraard het boek door Jeroen laten signeren. Aansluitend organiseren wij de maandelijkse netwerkborrel met Studievereniging SIM.

De hoofdtrainer van Sparta Rotterdam, Jeroen Rijsdijk, zal het boek in ontvangst nemen en vertellen over het vak van voetbaltrainer. Een rol die elke speler in OSM virtueel aanneemt en die hij in het echt uitoefent. Burgemeester Michel Bezuijen zal de link met ondernemerschap in Zoetermeer leggen. Daarnaast is er natuurlijk aandacht voor de game en haar fanatieke spelers, die soms al ruim twintig jaar spelen.

Meld je nu alvast aan. Dan sturen we je twee weken van tevoren het definitieve programma toe. Inloop van het event is om 16.00 uur, start programma om 16:30. Na afloop is er een borrel aangeboden door de Dutch Innovation Community. Aanmelden, klik hier!
 
Datum: woensdag 25 oktober 
Tijd: 16.00 - 17.00
Locatie: Dutch Innovation Factory, Auditorium