Evenementenagenda

Workshop ChatGPT, aansluitend Communitydrinks

Locatie: Bleiswijkseweg 37A (Dutch Innovation Factory) 29 mei 2024 Vanaf 16:30

Kom 29 mei naar de Dutch Innovation Factory en leer hoe je inspirerende high-level content voor je bedrijf kan creëren met ChatGPT.

Deze middag neemt Susan Wind ons mee in de wereld van copy writing. Susan heeft het afgelopen jaar de wereld van ChatGPT verkend en ontdekt hoe je in minder dan de helft van de tijd inspirerende high-level content kunt creëren. Maar... er is een grote "maar"... veel content is generiek geschreven. Hoe vaak heb je niet dezelfde woorden en uitdrukkingen voorbij zien komen, waardoor je je afvraagt of originaliteit nog bestaat?

In de presentatie deelt zij haar visie over hoe je dit probleem omzeilt.

Susan laat zien hoe je met ChatGPT een gedetailleerd klantprofiel opstelt en hoe je adviezen ontvangt om je (bestaande) teksten eenvoudig te verbeteren met advies van de beste copywriters ter wereld. Ook laat zij zien hoe je de belangrijkste vragen van jouw klanten identificeert en hoe jij als ondernemer hierop kunt anticiperen.

Bovendien deelt zij haar methode om de allerbeste content uit ChatGPT te halen, zodat je ver weg blijft van de tenenkrommende teksten die ChatGPT soms produceert.

Datum: 29 mei
Locatie: Dutch Innovation Factory 
Tijd: 16.15

Programma:

  • 16.15: Inloop
  • 16.30: Presentatie Susan Wind
  • 17.14: Start borrel, georganiseerd door Studievereniging SIM 

Over de borrel:
De Dutch Innovation Community organiseert in samenwerking met studievereniging SIM deze maandelijkse borrel. En iedereen is welkom: studenten, docenten, lectoren van het onderwijs, directie en medewerkers van (community)bedrijven, instellingen en overheid.

Meld je nu aan

* Deze velden zijn verplicht.