Evenementenagenda

Grote Expo in de Dutch Innovation Factory

Locatie: Dutch Innovation Factory 21 juni 2024 Vanaf 13:00 tot 16:00

IT-studenten presenteren op vrijdag 21 juni (13.00 tot 16.00) tijdens de Expo in de Dutch Innovation Factory in het Dutch Innovation Park hun innovatieve projecten en games, waaraan zij het afgelopen semester hard hebben gewerkt.

Meerdere studierichtingen van de opleiding HBO-ICT en de studenten van Applied Data Science & Artificial Intelligence sluiten hun semester feestelijk af tijdens de EXPO. Ontdek meer dan 38 innovatieve studentenprojecten van de differentiatie Innovative Development en de minor en afstudeerprogramma Game Development & Simulation. De studenten van ADS&AI tonen ook de resultaten van hun projecten. Studenten uit alle leerjaren laten vol enthousiasme hun projecten zien.

Guided Tour
 Ondernemers, bedrijven, onderwijs en overheid kunnen zich inschrijven voor begeleide rondleidingen. Tijdens de guided tour neemt een student jou mee langs een selectie van de innovatieve projecten en games op de Expo. De tours starten ieder half uur vanaf 13.30 uur. Dit is dé manier om in contact te komen met de IT-studenten die binnenkort gaan stagelopen, afstuderen of werken in de IT! Meld je aan via onderstaand aanmeldformulier!

Programma:
- Inloop:             13.00 tot 16.00 uur
- Guided tour:     Eerste 13.30 uur, daarna iedere 30 minuten
- Prijsuitkering:   16.00 uur
- Borrel:             Vanaf 16.00 uur

Sfeerimpressie van semester 1?

Meld je nu aan

* Deze velden zijn verplicht.