Evenementenagenda

Futureproof Horeca

Locatie: Dutch Innovation Factory 23 oktober 2023 Vanaf 13:00 tot 16:00

Op maandag 23 oktober vindt in de Dutch Innovation Factory in Zoetermeer het evenement Futureproof Horeca plaats. Dit evenement, georganiseerd door Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) en de Dutch Innovation Factory, geeft horecaprofessionals de unieke mogelijkheid om de nieuwste technologie en duurzame ontwikkelingen in de branche te verkennen.

Het evenement inspireert en zet aan tot een toekomstbestendige horeca, waarin duurzaamheid en innovatie de hoofdrol spelen. Als bezoeker neem je ten minste één goed idee mee naar huis om in je eigen zaak toe te passen. Wil jij zeker zijn van je plek tijdens dit unieke evenement op maandag 23 oktober van 13.00 tot 16.00 uur? Meld je dan gratis aan via dit formulier.

Programma
Het programma bestaat uit sprekers, demo’s en korte pitches die de bezoeker informeert en laat zien wat voor (technologische) oplossingen er al voor handen zijn om slimmer en duurzamer te werken. Het unieke van dit evenement is dat de onderwerpen inspireren en uitnodigen om tijdens deze bijeenkomst over je eigen vraagstuk in gesprek te gaan.