Evenementenagenda

Gluren bij de buren: Overload Worldwide

Locatie: Werner von Siemensstraat 7 18 april 2024

Op 18 april opent het bijzondere bedrijf Overload Worldwide op het Dutch Innovation Park de deuren om je een echt kijkje achter de schermen te geven. Ontstaan uit pure passie, heeft Overload Worldwide zich ontwikkeld tot een begrip in training, revalidatie, voeding & supplementen, en alles wat te maken heeft met een gezond menselijk fysiek. Overload Worldwide is al 15 jaar een CRKBO erkend opleidingsinstituut. Sinds 2021 kun je ze op de Dutch Tech Campus in Zoetermeer vinden.

Overload Worldwide biedt opleidingen aan die onder andere gaan over voeding, revalidatie en blessure behandeling. Maar dat is niet alles. Benieuwd naar wat nog meer? Meld je vooral aan en ontdek het zelf.

Datum: 18 april
LocatieWerner von Siemensstraat 7, 2712 PN Zoetermeer
Tijd: 10.00 - 11.00
Programma:

  • Een kop koffie met lekkers
  • Rondleiding langs ruimtes, vergaderzalen, presentatieruimtes en ruimtes voor bedrijfsborrels die te huren zijn
  • Introductie Overload Worldwide en presentatie over de link tussen gezondheid & vitaliteit en de juiste voeding, training en supplementen. Inzoom op de ‘klachten van nu’ (depressies en burn-outklachten)
  • Uitleg over Mylogenics. Een behandelmethodiek waarmee ongeëvenaarde resultaten worden behaald op het gebied van blessurebehandeling en revalidatie.
  • Afsluiting. Live demo met een deelnemer

Meld je nu aan

* Deze velden zijn verplicht.