Evenementenagenda

Grote expo HBO-ICT van De Haagse Hogeschool

Locatie: Bleiswijkseweg 37E (Dutch Innovation Factory) 26 januari 2024 Vanaf 13:00 tot 16:00

Meld je aan voor de grote EXPO in de Dutch Innovation Factory!

IT-studenten presenteren op vrijdag 26 januari (13.00 tot 16.00 uur) tijdens de Expo in de Dutch Innovation Factory in het Dutch Innovation Park hun innovatieve projecten en games, waaraan zij het afgelopen semester hard hebben gewerkt.

Meerdere studierichtingen van de opleiding HBO-ICT sluiten hun semester feestelijk af tijdens de EXPO. Ontdek meer dan 38 innovatieve studentenprojecten van de differentiatie Innovative Development, de minor en afstudeerprogramma Game Development & Simulation en het basissemester (eerstejaarsprojecten). Studenten uit alle leerjaren laten vol enthousiasme hun projecten zien.

Guided Tour
NIEUW! Vanaf deze editie kunnen ondernemers, bedrijven, onderwijs en overheid zich inschrijven voor begeleide rondleidingen. Tijdens de guided tour neemt een student jou mee langs een selectie van de innovatieve projecten en games op de Expo. De tours starten ieder half uur vanaf 13.30 uur. Dit is dé manier om in contact te komen met de IT-studenten die binnenkort gaan stagelopen, afstuderen of werken in de IT! Meld je aan via onderstaand aanmeldformulier!

Programma:
- Inloop: 13.00 tot 16.00 uur
- Guided tour: eerste 13.30 uur, daarna iedere 30 minuten
- Prijsuitreiking: 16.00 uur
- Borrel: Vanaf 16.00 uur

Online startup pitch wedstrijd:
Naast de Expo pitchen studenten van de minor "Becoming the Next Online succesfull startup" hun startup voor een jury (vanaf 13.30 uur).

Evenement hoogtepunten:
- 1 Minuut Pitch Ronde (13:30 - 14:00): Maak je klaar voor een snelle presentatie! Elke groep zal een beknopt overzicht geven van hun revolutionaire startup in slechts 60 seconden.
- Dragon Dan Style Pitch (14:00 - 15:30): Ervaar de intensiteit terwijl onze student-ondernemers de Dragon Dan-stijl pitch aangaan voor onze vooraanstaande jury. Elke groep krijgt 10 minuten om de panelleden te boeien, inspireren en overtuigen van het potentieel van hun startup.
- Bekendmaking van de prijswinnaar (16:00): Het moment van de waarheid! Ontdek welk team de felbegeerde titel zal claimen en de kans krijgt om het startup-landschap te revolutioneren.

Sfeerimpressie van vorig jaar?

Meld je nu aan

* Deze velden zijn verplicht.