Evenementenagenda

Grote expo De Haagse Hogeschool

Locatie: Dutch Innovation Factory 30 juni 2023 Vanaf 13:00 tot 16:00

Namens Innovative Development (ID) en Game Development & Simulation (GDS) nodigen wij u graag uit voor onze Expo op 30 juni 2023 van 13:00 tot 16:00 uur in de Dutch Innovation Factory, Zoetermeer. Kom de innovatieve projecten en games ontdekken die onze getalenteerde groepen hebben ontwikkeld.

Self Driving Challenge
Met de Self Driving Challenge biedt RDW jong talent de kans om hun kennis en vaardigheden op het gebied van slimme mobiliteit te ontwikkelen. Het is een uniek project waarbij studententeams met elkaar concurreren door hun zelfrijdende voertuigen op het circuit te laten racen. Het team dat het zelfrijdende voertuig foutloos en in de snelste tijd over de baan laat rijden, wint de challenge. En wij zijn natuurlijk van plan ons best te doen en de race te winnen.

Foodboost
Onze challenge is opgezet met het doel om middelbare scholieren bewust te maken van een gezonde levensstijl en om hen te helpen deze zelf ook te ontwikkelen. Dit hebben wij gedaan door een interactieve lasergame te maken in combinatie met leuke minigames die een gezondere levensstijl stimuleren.

SlimView
SlimView is een innovatief project dat een slimme spiegel introduceert, ontworpen om mensen te helpen met gewichtsverlies. De spiegel toont gebruikers statistieken over hun voortgang gedurende de week, motiveert hen met inspirerende berichten, biedt een checklist om doelen voor de rest van de week vast te stellen en geeft dagelijks suggesties voor gezonde recepten, verzameld uit betrouwbare bronnen zoals het voedingscentrum. Het doel van SlimView is om gebruikers te motiveren, bewustzijn te creƫren en hen te ondersteunen bij het behalen van hun gewichtsverliesdoelen.

Uplift
Stap in de wereld van Uplift, een uniek spel over moed en empathie. Duik in de rol van een nogal bijzondere taxichauffeur die passagiers niet alleen van A naar B brengt, maar ondertussen ook de passagiers helpt met hun problemen die ze ervaren in het dagelijks leven. Ontdek het achterliggende probleem van de passagiers en geef waardevol advies aan het eind van elke rit. Verzamel 5-sterren reviews en wordt een legendarische chauffeur.

Smart
Stoma Het leven van onafhankelijke stomadragers is op het moment onnodig lastig door de verouderde zorg en de taboe rondom het onderwerp zelf. Vooral jongeren met een stoma vinden het lastig om het bestaan van hun stoma te delen en kunnen zich hier erg eenzaam door voelen. In dit semester zijn wij als groep aan de slag gegaan om deze mensen te helpen. Het leven van onafhankelijke stomadragers moet makkelijker worden door onze app, Smart Stoma, die met handige features het leven van jongeren met een stoma prettiger maakt.