Evenementenagenda

Infinity IT: Cybervault event

Locatie: Dutch Innovation Factory 28 juni 2023 Vanaf 13:00 tot 18:00

Het beschermen van je organisatie begint bij het beschermen van je data. Zeker in de zorg is het van belang om clientgegevens veilig te verwerken en bewaren. Met de groeiende dreiging van cyberaanvallen en de NIS2 wetgeving wordt het effect van een cyberaanval voor iedere bestuurder in de zorg concreet tastbaar.

Hoe houd jij je organisatie veilig? Hoe zorg je er dan voor dat je snel de normale zorg kunt hervatten na een cyberaanval? De Cybervault is hier uitermate voor geschikt. Door kritische data te isoleren, de onveranderlijkheid van data te borgen en door de inzet van machine learning en analytics wordt de veiligheid van clientgegevens geborgd. Bovendien is het mogelijk om snel data en activiteiten te herstellen na een aanval.

Meer weten? Kom dan naar het Cybervault event van Dell Technologies en Infinity IT op 28 juni aanstaande in de Dutch Innovation Factory Zoetermeer. Het belooft een inspirerende middag te worden. Het programma biedt zeer vakbekwame specialisten, een enerverende discussietafel en uiteraard wordt er voor lekkere hapjes en drankjes gezorgd.

Programma
13:00 Ontvangst
13:30 Opening door voorzitter
13:45 Gastspreker over cyberaanvallen (tba)
14:30 Discussietafel: Proactief vs reactief beleid, de impact van NIS2 en andere onderwerpen
16:00 Een veiligere zorg met de Cybervault (praktijkverhaal)
17:00 Netwerkborrel

Doelgroep: Dit event kent een focus op de zorg, ideaal als je actief bent als c-level, raad van bestuurslid, IT manager, CISO, CIMSO en vergelijkbare functies in de zorgsector.

Aanmelden en meer informatie? Klik hier