Evenementenagenda

Kennissessie ChatGPT

Locatie: Dutch Innovation Factory 12 juni 2023 Vanaf 15:00 tot 17:00

De Dutch Innovation Community nodigt jou van harte uit aanwezig te zijn bij de ChapGPT-kennissessie: "Spannende ontwikkelingen op het gebied van bedrijfstraining". 

Het onderzoeksteam van lectoraat Data Science heeft de afgelopen tijd hard gewerkt aan het benutten van de kracht van ChatGPT, om een gepersonaliseerde leerervaring te creëren die aansluit op de unieke achtergrond, taalvaardigheid, kennis en leerstijl van een medewerker. 

Een persoonlijke tutor die 24/7 beschikbaar is. En dat is nog niet alles: stel je een wereld voor waar werknemers, of ze nu nieuwkomer zijn of ervaren, nieuwe tools en technieken leren op een manier die specifiek op hen is afgestemd. Een interactieve, gepersonaliseerde trainingsmodule ontworpen om te begrijpen en zich aan te passen aan de individuele leercurve van elk individu.

Hani Alers van het lectoraat Data Science van De Haagse Hogeschool gaat bij deze bijeenkomst nader in op de praktische implicaties en voordelen voor jullie bedrijf. Hani laat jullie zien hoe niet alleen het veld van onderwijs kan revolutioneren, maar ook hoe bedrijven werknemers aannemen en trainen.

Hani Alers heeft een solide achtergrond in Man Machine Interaction. Zijn expertise ligt op het snijvlak van technologie en menselijke interactie.

Naast lesgeven speelt Hani een cruciale rol als Senior onderzoeker in zowel de onderzoeksgroepen Educatieve Technologie en Analyse als Datawetenschap. De combinatie van academisch onderwijs en praktijkgericht onderzoek stelt hem in staat om bij te dragen aan de steeds veranderende wereld van technologie, onderwijs en data-analyse.

Aanmelden? Mail naar community@dutchinnovationpark.nl