Evenementenagenda

Samenwerkingen binnen het onderwijs

Locatie: Dutch Innovation Factory 24 april 2023 Vanaf 09:30 tot 11:00

De maand april zal in het teken staan van de samenwerking binnen het onderwijs. En dan met name samenwerking met de opleidingen HBO-ICT en Applied Data Science & AI (ADS&AI) van De Haagse Hogeschool. Zoals jullie wellicht weten hebben wij voor deze samenwerking de zogenaamde landingsbaan.

Vanuit het onderwijs wordt stevig ingezet op de samenwerking met jullie. Als Dutch Innovation Community richten wij ons tot nu toe primair op de locatie Zoetermeer van De Haagse Hogeschool. Inmiddels is er ook een landingsbaan op de vestigingen Den Haag en Delft.  Onze focus wordt dus breder en zeker waardevoller.

Om goed te kunnen samenwerken met docenten en studenten waarbij alle mogelijkheden en kansen over en weer duidelijk zijn (denk aan stages, opdrachten voor studenten bij minors, Innovative Development, Professional Practice, banenbeurzen, gastcolleges e.d.) is elkaar goed leren kennen de basis.

De coördinatoren van de landingsbaan van De Haagse Hogeschool gaan hierover graag in gesprek met jullie. De landingsbaan coördinatoren zijn:

Voor HBO-ICT:
Hamza Soekhai, vestiging Dutch Innovation Factory Zoetermeer
Hans-Peter Roersma, vestiging Den Haag
Maltie Koeldiep, vestiging Delft

Voor ADS&AI:
Peter Becker, vestiging Dutch Innovation Factory Zoetermeer

Wij organiseren vanuit de community een drietal bijeenkomsten op de locaties van De Haagse Hogeschool. 

De data en locaties zijn:
- Vrijdag 21 april van 09.30 - 11.00u, Locatie De Haagse Hogeschool in Den Haag.
- Maandag 24 april van 09.30 - 11.00u Locatie Dutch Innovation Factory in Zoetermeer.
- Dinsdag 25 april van 09.30 - 11.00u Locatie De Haagse Hogeschool in Delft.

De inhoud en opzet van de drie bijeenkomsten is identiek. Het volledige team van landingsbaan coördinatoren zijn bij alle drie de bijeenkomsten aanwezig. Er is hiervoor gekozen in de verwachting dat het makkelijker is voor jullie een dag te kiezen om -agenda technisch- aanwezig te kunnen zijn.

Een mooi moment om onze samenwerking verder te intensiveren. 

Wil je hierbij aanwezig zijn? Mail naar: community@dutchinnovationpark.nl