Evenementenagenda

Uitnodiging: feestelijke afsluiting eerste semester van Applied Data Science & AI

Locatie: Dutch Innovation Factory 23 januari 2024 Vanaf 15:00 tot 18:30

De opleiding Applied Data Science & AI is nu anderhalf jaar succesvol bezig en heeft zelfs het predicaat 'Topopleiding 2024' gekregen. In september 2024 zal de opleiding uitbreiden naar Den Haag. Reden voor een feestje en om samen te komen! Meld je aan via onderstaand aanmeldformulier.

Wij nodigen je hierbij graag uit voor de feestelijke afsluiting van het eerste semester van Applied Data Science & AI op 23 januari 2024. De beroepenveldcommissie, opdrachtgevers, medebewoners van het Dutch Innovation Park en in- en externe contacten zijn van harte welkom.

Tijdens het evenement zullen tweedejaarsstudenten hun projecten presenteren, in opdracht van Kennisnet, Annovating, Byewaste en de Gemeente Zoetermeer. Dit biedt gelijk de kans om de vooruitgang van de studenten te zien. Ook zal één eerstejaarsgroep hun bevindingen presenteren.

Daarnaast krijg je de kans om samen te werken met studenten van deze opleiding:

·       Heb jij een project liggen dat je wil laten uitvoeren door een projectgroep van 4 à 5 studenten van de opleiding Applied Data Science & AI? Kom dan zeker langs om de mogelijkheden te bespreken. We denken ook graag met je mee als de opdracht nog niet concreet (genoeg) is. 

·       Heb je een stageplek te bieden? Breng het onder de aandacht bij de studenten tijdens de inloop of netwerkborrel. De huidige tweedejaarsstudenten moeten per september 2024 starten met een werkervaringsstage en ze zullen vanaf februari op zoek gaan. 

(Voorlopig) programma:

  • 15.00-15.20 uur Inloop met koffie, thee en snacks
  • 15.20-16.30 uur Presentaties studenten
  • 16.30-17.15 uur Spreker (meer informatie volgt op deze pagina)
  • 17.15-18.30 uur Netwerkborrel met stage- en opdrachtstand met posterpresentaties van de studenten 

Meld je nu aan

* Deze velden zijn verplicht.