Evenementenagenda

Zoetermeer On Stage

Locatie: Dutch Innovation Factory 16 maart 2023

Meer dan 900 vmbo-leerlingen oriënteren zich op de arbeidsmarkt. Er worden nog bedrijven gezocht

Wist u op jonge leeftijd al wat u wilde worden? Voor veel leerlingen valt het niet mee om een keuze te maken. Daarom organiseren wij Zoetermeer On Stage. Met dit project maakt u leerlingen enthousiast voor beroep en vakgebied en helpt u hen mee om hun toekomstdromen na te jagen! Doet u ook (weer) mee?

Op het Beroepenfeest op donderdag 16 maart 2023 ontmoet u ongeveer 900 vmbo-leerlingen uit Zoetermeer. In korte kennismakingsgesprekken vertelt u over

uw beroep en werkzaamheden en stellen leerlingen hun vragen. Klikt het? Dan kunt u de leerlingen uitnodigen voor de Doe Dag op donderdag 30 maart 2023 in
het bedrijf. Tijdens dit werkbezoek laat u de leerlingen uw beroep daadwerkelijk ervaren. Om u te helpen bij de voorbereiding organiseren we voorafgaand het
Beroepenfeest een informatiebijeenkomst op 7 maart 2023. 

VMBO-leerlingen kunnen alles worden. Toch valt het niet mee om op jonge leeftijd een goede keuze te maken. Met Zoetermeer On Stage zetten we VMBO-leerlingen 
in de schijnwerpers, brengen hen in contact met een grote diversiteit aan beroepsbeoefenaren en helpen hen richting geven aan hun toekomstdromen. 
Daar wilt u toch ook aan bijdragen?! Hierbij nodigen wij u van harte uit voor de 10e editie van Zoetermeer On Stage. De Jubileum editie!

Beroepsoriëntatie is een proces van ontdekken waar je warm voor loopt, waar je blij van wordt en wat bij je past. Daarnaast weten we dat het vinden van geschikt personeel een uitdaging is en voorlopig ook blijft. Met On Stage kan er een belangrijke rol worden gespeeld in het keuzeproces van de leerlingen. Persoonlijke informatie is een belangrijke aanvulling op de informatie over vervolgopleidingen en voor beroepskeuze.

Wat levert het op?

  • promotie voor de branche en beroep
  • ontmoetingen met de toekomstige medewerkers
  • een betere keuze van de toekomstige vakmensen
  • Een geweldig Beroepenfeest met voldoende mogelijkheid andere beroepsbeoefenaren te spreken

Deelname is kosteloos voor u. De leerlingen verdienen ook, en juist in deze tijden, hulp bij hun toekomstdromen. Laten we daarom samen onze schouders eronder zetten!

Van automonteur tot en met de notaris en alle andere mooie beroepen zijn welkom. Een bedrijf uit een bepaalde sector kan ook beroepen hebben uit andere sectoren. 
Een verpleeginstelling (sector zorg) kan bijvoorbeeld aanwezig zijn met 2 verplegers, een baliemedewerker (sector zorg) en een ICT-er (sector techniek).

Wij hopen dat u (weer) meedoet aan deze editie van Zoetermeer On Stage. U kunt zich u aanmelden via de website www.zoetermeeronstage.nl/aanmelden of middels een reply op dit e-mailbericht.