Evenementenagenda

Zoetermeer On Stage

Locatie: Bleiswijkseweg 37E (Dutch Innovation Factory) 14 maart 2024 Vanaf 12:00

Ontmoet 1.000 vmbo-leerlingen in de Dutch Innovation Factory tijdens Zoetermeer On Stage!

Het belooft weer een spektakel te worden: Zoetermeer On Stage op donderdag 14 maart 2024! Er komen zo'n 1.000 vmbo-leerlingen met veel enthousiasme naar de Dutch Innovation Factory om in gesprek te gaan over beroepen.
 
Als communitylid wil je hier natuurlijk bij zijn. Om 12.00 uur kun je een plek krijgen om te vertellen over jouw beroep (let wel op dat het over je beroep gaat, en niet alleen over je bedrijf). Het helpt leerlingen meer inzicht te krijgen in hun loopbaan. Als je met een leerling in gesprek bent en je wilt diegene uitnodigen voor een nadere kennismaking, dan maak je een afspraak voor een 'doedag'. Je bepaalt zelf hoeveel leerlingen je wilt uitnodigen. Tijdens zo'n doedag laat je zien wat jouw beroep in de praktijk inhoudt. Dit kost je 1,5 uur in de ochtend en/of in de middag.

Wil je een plek reserveren? Neem contact op met Nicole Hofland. Voor bedrijven/beroepsbeoefenaren en matchmakers is deelname kosteloos.
 
Over Zoetermeer On Stage
On Stage is gericht op het opbouwen van een helpend (beroeps)netwerk. Veel leerlingen slagen erin deze relaties te onderhouden. Dit levert hen nieuwe gesprekspartners op, stageplaatsen en zelfs dienstverbanden tijdens of na de vervolgopleiding."