Nieuws

Het Dutch Innovation Park valt niet langer te negeren

13 november 2023

Zowel fysiek als online kun je het Dutch Innovation Park niet meer over het hoofd zien. Onlangs is de bewegwijzering naar de innovatiecampus vernieuwd. Of je nou met de bus, trein, auto of fiets komt, de nieuwe borden leiden je naar de juiste plek. En ook online wordt het Dutch Innovation Park steeds beter gevonden. Voor het laatste nieuws en de up-to-date evenementenagenda kijk je op onze vernieuwde website: www.dutchinnovationpark.nl.

Het Dutch Innovation Park ligt in het hart van de Randstad, direct aan de A12 in Zoetermeer. Uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Naast de bereikbaarheid kunnen de bezoekers, ondernemers en studenten het Park ook beter vinden. De naam van het oude bedrijventerrein Brinckhage is verwijderd van de officiële bewegwijzering en heeft plaatsgemaakt voor de vernieuwde naam Dutch Innovation Park.

Spot de vernieuwde bewegwijzering
De bewegwijzering vanuit en richting de Oostweg en de handwegwijzer op het kruispunt van de Binnenweg, Fokkerstraat en Bleiswijkseweg zijn aangepast.

Kom je met de het openbaar vervoer? Daar kun je ook niet verdwalen, want de richting van het Dutch Innovation Park wordt netjes aangegeven. Dankzij Van Emmerik en PingProperties is de bebording op de campus zelf ook duidelijk voor bezoekers.

Online 
En ook online wordt het Dutch Innovation Park steeds beter gevonden. De website trekt veel online bezoekers. Zoek je informatie over bedrijven, bedrijvigheid of bedrijfsruimte? Ben je een mkb’ers met een digitaliseringsvraag? Zoek je een IT-studie? Of wil je samenwerken met het onderwijs en de studenten? Dan is de website dé plek om te starten: www.dutchinnovationpark.nl.

Elke twee maanden een nieuwsbrief met de evenementenagenda en de laatste nieuwtjes in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief. Of volg ons op LinkedIn.

Om het Dutch Innovation Park kom je niet meer heen!