Nieuws

Burgemeester Michel Bezuijen op bedrijfsbezoek bij Bourgonje

3 november 2023

Burgemeester Michel Bezuijen bracht onlangs een officieel bedrijfsbezoek aan Bourgonje, een toonaangevend bedrijf met een rijke geschiedenis. Tijdens zijn bezoek werd hij ontvangen door de oprichter en eigenaar van het bedrijf, Fred Bourgonje, wiens ondernemersverhaal een bron van inspiratie is.

Bourgonje werd opgericht in 1982 en heeft sinds begin 2016 haar thuisbasis in het Dutch Innovation Park. Het bedrijf heeft zich gevestigd als een veelzijdige speler in de sector. Naast hun kernactiviteiten van het uitvoeren van kleine tot grote turn-key verhuur- en verkoopprojecten, zijn ze betrokken bij diverse hoogwaardige, specialistische en complexe projecten in het binnen- en buitenland, zoals o.a. congressen, conferenties, evenementen en bekende TV-producties. Daarnaast heeft het bedrijf heeft zich ontplooit tot een creatief bedrijf dat gebruikmaakt van allerhande innovatieve toepassingen en ook beschikt over een eigen professionele AV trainings- en studioruimte.

Burgemeester Michel Bezuijen over het bedrijfsbezoek: “Het is reuze interessant om via het veelzijdige en creatieve bedrijf Bourgonje een kijkje te krijgen in de wereld achter je tv-scherm en achter de schermen bij evenementen. Je bent er nauwelijks van bewust wat er allemaal bij komt kijken.” Bourgonje is niet alleen een drijvende kracht in deze sector, maar ook een onmisbare schakel in beeld, geluid en licht van tv-producties tot high-end congressen. Meer informatie over Bourgonje? www.bourgonje.nl