Nieuws

Burgemeester Bezuijen bezoekt communitylid Aumatics

27 november 2023

Onlangs bezocht Burgemeester Michel Bezuijen Aumatics. Zij zijn sinds 2022 weer gevestigd in Zoetermeer. Aumatics is lid van de Dutch Innovation Community. De verbindende factor in het Dutch Innovation Park waar kennis delen, open innoveren, ontmoeten en creëren centraal staat.

Tijdens het bedrijfsbezoek ontvingen Ed van Puffelen en Nicole van Puffelen-Huisman burgemeester Michel Bezuijen in hun huiselijk ingerichte kantoor met kantoorhond. Zij hebben met veel enthousiasme kennis gedeeld over IT in de (gemeentelijke) dienstverlening. Ed van Puffelen (Aumatics): “We hebben er een kundige gesprekspartner bij.”

Michel Bezuijen: “Een interessant bezoek met leuke gesprekken. Mooi om te zien dat Aumatics onlangs een eigen IT-security center heeft opgericht en prioriteit geeft aan cybersecurity. Ik ben er trots op dat Aumatics lid is van de Dutch Innovation Community. Hiermee supporten zij de studenten en dragen zij bij aan de ontwikkeling van het Dutch Innovation Park.”

Over Aumatics
Aumatics bestaat sinds 2010 en heeft tot doel haar klanten te ontzorgen met IT-diensten en oplossingen en onderscheid zich door haar persoonlijke aandacht voor de klant, bestaande uit grote en kleine organisaties, multinationals, non-profit en ondernemers. Onderling verschillend, maar met een sterke wens om met IT het werk efficiënter en effectiever te maken. Meer lezen over Aumatics: Aumatics | IT Services voor werken zonder zorgen.