Nieuws

De Haagse ICT-Carrièredag in aantocht

21 augustus 2024

Op 1 oktober 2024 vindt de tweede editie van de Haagse ICT Carrièredag plaats in het ADO Den Haag stadion. Dit evenement, georganiseerd door de Dutch Innovation Community in samenwerking met de Faculteit IT & Design van De Haagse Hogeschool, biedt een unieke gelegenheid voor studenten, docenten en bedrijven om met elkaar in contact te komen.

Voor studenten
De Haagse ICT-Carrièredag is dé kans om te netwerken met potentiële werkgevers en om inzicht te krijgen in de mogelijkheden voor stages, afstudeeropdrachten en banen. Studenten van de opleidingen HBO-ICT, Applied Data Science & AI en Communication & Multimedia Design zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen. Dit is een kans om kennis te maken met de arbeidsmarkt en direct in contact te komen met bedrijven die actief op zoek zijn naar jong talent.

Voor bedrijven
Bedrijven die op zoek zijn naar nieuw talent kunnen op de bedrijvenmarkt eenvoudig kennismaken met een diverse groep studenten, variërend van eerstejaars tot vierdejaars. Naast het werven van stagiairs of medewerkers biedt de Carrièredag ook de mogelijkheid om te netwerken met andere organisaties uit de regio en om deel te nemen aan kennissessies. Bedrijven kunnen zich ook profileren door een stand te huren of door een kennissessie te organiseren. Deelnemende bedrijven krijgen een stand van circa 3m², inclusief faciliteiten zoals lunch, koffie, thee en wifi.

Voor docenten
Voor docenten biedt de Carrièredag een waardevolle kans om te zien hoe de opleidingen aansluiten bij de behoeften van de arbeidsmarkt en om de contacten met het bedrijfsleven te versterken. Het evenement draagt bij aan het creëren van relevante leeromgevingen voor studenten en het opbouwen van duurzame samenwerkingen met bedrijven.

Deelname en sponsoring
De deelnamekosten voor bedrijven bedragen €1.000,- per stand, waarmee het evenement kostendekkend wordt gehouden. Bedrijven die extra zichtbaarheid willen, kunnen overwegen om sponsor te worden. Voor meer informatie over sponsoring en andere deelnamemogelijkheden kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Dutch Innovation Community-manager Bernard Groen via telefoonnummer 06-21206251.

Mis deze kans niet om onderdeel te zijn van een dynamisch en groeiend ICT-netwerk. Bezoek de website voor meer informatie en om je aan te melden. Let op: het aantal beschikbare stands is beperkt, dus tijdige inschrijving is noodzakelijk.